graines germées
Actualité - Alimentation vivante- Boutique Biovie - Téléchargements - Annonces - Ecologie pratique
Agriculture Bio - Désinformation - Décroissance - Liens - Forum - Spiritualité - Témoignage
 


Français

Voor bestellingen

Easygreen en kiemen

Het nieuwste ontwerp voor het straten van vrijwel elk ontkiembaar zaad. De Easygreen is zo klaar voor gebruik, gewoon water en zaden toevoegen.
Dit model is stapelbaar, u kunt er een kopen die aansluit bij uw huidige behoeften en meer modules toevoegen als uw behoeften veranderen.
Het revolutionaire EasyGreen™ dat nu verkocht wordt in 32 landen over de hele wereld, heeft een volledige productiegarantie.
alimentation vivante, graines germées, germoirs, jus d'herbe de blé,  alimentation et santé, institut hippocrates, ann wigmore
germoir easygreen, graines germées, germoir automatique Kiemen geteeld in conventionele systemen moeten voor koeling worden geplaatst in een nieuwe bak. Onze bakjes met ongebruikte kiemen kunnen direct in de koeling worden geplaatst voor later gebruik.

De EasyGreen™heeft een automatische desinfecterende cyclus. Het is gemakkelijk om een hoge graad van hygiene te bewaren binnen de machine. Alleen grote commerciele systemen hebben een soorgelijke functie.

Volgens Dr. Ann Wigmore is een 5-daagse groeicyclus voor zaden zoals alfalfa, broccoli, radijs, klaver en soortgelijke ideaal. Het EasyGreen™ systeem is de enige op de markt die 5 bakjes gebruikt, waardoor het mogelijk is om een rotatiesysteem te hanteren, waarbij vermeld wordt welke bakje klaar is voor de oogst. Men hoeft niks op een pot of zak te schrijven!

Volgens Dr. William S. Beavy, auteur van “Super Natural Gardening” moeten de kiemen worden gegeten op de 5e of de 6e dag van het kiemproces, daarna gebruiken de jonge kiemen hun rijke hoeveelheid mineralen en vitamen voor hun eigen groeiproces. Het is belangrijk om de kiemen vers te eten, op de 5e dag van het kiemen.

germoir easygreen, graines germées, germoir automatique, germoir
germoir easygreen, graines germées, germoir automatique
Photo Copyright Easygreen
- Het is onnodig de zaadjes voor te weken,  begieting is overbodig, minimaal toezicht

- De mogelijkheid bestaat om zaadjes te ontkiemen die zeer moeilijk te realiseren zijn in een gewone ontkiemer zoals zonnebloempitten,gemengde gomachtige zaden enz.

- Easygreen  funktioneert ook tijdens uw afwezigheid, vakanties…..
Uw produktie wordt op deze manier niet onderbroken.

- Dit apparaat is ontworpen om op  een eenvoudige wijze uw dagelijkse produktie te beginnen van ontkiemde zaadjes als u de 5 bijgeleverde bakjes gebruikt en de ontkiemde zaadjes vervangt door de bakjes opnieuw in het apparaat te plaatsen met nieuwe zaadjes.

- Alle zaden krijgen  schoon en zuiver water, wat niet het geval is met andere automatische ontkiemers, die hetzelfde water opnieuw gebruiken voor de zaadjes, of  met niet automatische ontkiemers waarvan de onderste bakjes begoten worden met het onreine water van de bovenste.

- Zeer zuinig in waterverbruik 2 tot 3 liter per dag, bij de keuze van 6 tot 8 cyclissen (optimaal gebruik).

- Easygreen bestaat sinds 10 jaar in Amerika. Het apparaat heeft de nodige verbeteringen ondergaan waardoor het uitstekende zuinige  prestaties levert.

germoir easygreen, graines germées, germoir automatique

- Voor een grotere produktie kunt u drie apparaten of meer op elkaar stapelen. Zo kan het meegroeien .

- Kinderen vinden het leuk om saadjes to zien groeien.

.germoir easygreen, graines germées, germoir automatique Als u het apparaat Easygreen koopt doet u daadwerkelijk mee om de kwalitait van uw dagelijkse voeding te verbeteren. U eet verse produkten uit eigen keuken die een ongekende vitaliteit bezitten.
 
Prijs van het Easygreen
299 Euros incl

Korting bij aankoop van 2 of 3 apparaten.

Voor bestellingen !

Eigenshappen van de Easygreen
 
 1. Zaden wekken warmte op tijdens het kiemen en moeten worden gekoeld om te voorkomen dat er schimmelvorming en rotting ontstaat. De EasyGreen™ maakt gebruik van een gepatenteerde technologie, aldus worden het water van het zaad en de lucht gelijktijdig afgekoeld en wordt er zuurstof gegeven aan de zaden en aan het water. Kiemen hebben weinig water nodig, maar veel zuurstof. Andere methoden gebruiken ook veel water, maar voorzien alleen in natuurlijke luchtverplaatsing (dus geen zuurstof). 
2. Remmers in zaden zijn het natuurlijke verdedigingsmechanisme van de zaden en fungeren als een afschrikmiddel voor kiemen. Sommige sprouters circuleren hetzelfde water! Uw kiemen worden vervolgens geïrrigeerd met water dat toxines bevat en remmers, waardoor het concept van het gebruik van schoon, goed water voor uw kiemen wordt losgelaten. Rekening houdend met het feit dat de kiemen zijn gemaakt van 80% water, is het werken met schoon water niet meer dan logisch. De EasyGreen™ voert al het gebruikte water uit de machine. Het apparaat maakt slechts gebruik van ongeveer 3 tot 4 liters water in 24 uur, dankzij zijn mist producerende techniek. 
3. Kiemen zijn gevoelig voor milieu-omstandigheden en klimaatveranderingen. Bijvoorbeeld, in warme, vochtige gebieden, zoals Florida, Hawaï, Brazilië, is het vrijwel onmogelijk om te kiemen met conventionele methoden. De EasyGreen™ werkt het hele jaar in al deze gebieden! Naar volle tevredenheid van onze klanten. 

4. Het automatisch controleren van de luchtvochtigheid binnen de machine is van groot belang vanwege de weerbarstigheid van de kiemen. De Easy Green gebruikt een 96-activations timer, die de teler in staat stelt de machine af te stellen naar zijn of haar specifieke omgevingsfaktoren. 

5. EasyGreen™, heeft een ingebouwd waterreservoir, waarmee je de bron van het water kunt kiezen. Het ingebouwde waterresoir is compatibel met gedemineraliseerd of gedestilleerd water, al naar gelang uw specifieke behoeften. Echter kraanwater zal de machine niet beinvloeden. Het waterreservoir maakt het mogelijk om mineralen toe te voegen die de groei bevorderen, zoals vloeibare kelp of hydrocultuur oplossingen. Het ingebouwde waterreservoir stelt de teler in staat om oplossingen toe te voegen die helpen met het desinfecteren van de gewassen, zoals waterstofperoxide. 
6. Zaden gekiemd met conventionele kiemmethodes zoals in potten, zakken,trays etc moeten handmatig 3 tot 6 keer per dag worden gespoeld. De EasyGreen™spoelt automatisch zo vaak als nodig per dag gedurende de gehele groeicyclus. 

7. Conventionele kiemapparaten vereisen een inwekende operatie van 8 tot 24 uur, voor aanvang van de kieming van het zaad. De EasyGreen™ vereist geen pre-inweken. De zaden worden droog in de lade of het patroon geplaatst en de machine neemt het weken, spoelen, motregenen, het zuurstof toevoeren en afvoeren automatisch over. Zo bespaart u zich een extra dag van inweken en handmatig spoelen. 

8. Het automatische proces van misten en zuurstof toevoeren verzekert u van een snelle oogst. 15 tot 40 % sneller dan elke andere kiemmethode. 

9. EasyGreen™ gebruikt een mistgenerator. Geen sproeier die kan dicht slibben en stoppen met irrigatie zonder dat de teler dat merkt. 

alimentation vivante, graines germées, germoirs, jus d'herbe de blé,  alimentation et santé, institut hippocrates, ann wigmore 10. Sommige telers geven er de voorkeur aan om aarde te gebruiken voor enkele gewassen zoals tarwegras of zonnebloemplanten. The EasyGreen™ kan beide concepten aan! Zonder schade aan de machine of aan de gewassen.

Als je serieus bent in het elke dag consumeren van biologisch, gezond, schoon voedsel met minimaal werk en maximale resultaten, dan is er maar een kiemer – de TheEasyGreen™MikroFarm™.

Biovie is exclusieve importeur en  verkoper van Easygreen 
voor Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg en Andorra.
Wij verzenden door heel Europa (220 V, engelse en franse gebruiksaanwijzing) 

Wij zoeken herverkopers voor Nederland.

Biovie
La Fiscotte
04220 Saint Tulle

FRANCE
Tel : (+ 33) 9 70 44 85 88

French technical support

 

Principle of the watering in the Easygreen (venturi effect) :
 

Mentions légales

biovie, graines germées
Eric Viard / Biovie
12 route de Saint Couat
11300 Castelreng
FRANCE

Tel : +33 9 70 44 85 88 (appel local)

Biovie : R.C.S Limoux:  495 149 908

Actualité - Alimentation vivante- Boutique Biovie - Téléchargements - Annonces - Ecologie pratique
Agriculture Bio - Désinformation - Décroissance - Liens - Forum - Spiritualité - Témoignage
alimentation vivante, graines germées, germoirs, jus d'herbe de blé,  alimentation et santé, institut hippocrates, ann wigmore